Om oss

Svedala festivalen samt Svedala stadskamp är ett stort samarbete mellan i första hand Candatia AB – Svedala företagsmässa samt Svedala handel och Svedala kommun. Ett gediget samarbete som i år blir till något nytt. Alexander Lärnerhem som är drivkraften bakom årets evenemang är tillbaka på hemmaplan för att skapa och aktivera sin hemort på bästa möjliga sätt. Stadskampen var alltid en favorit och nu ska vi försöka göra något liknande. Absolut inte samma på något sätt men se det som att vi har Stadskampen som en inspirations källa. Varmt välkommen till startskottet för årets festival helgen efter midsommar.

Boka in  helgen och låt oss göra Svedalas gator till en folkfest som livar upp vårt kära samhälle för 2019! Som vanligt blir det livemusiik, barnföreställningar och mycket annat.

Håll utkik på vår fb-sida och hemsida som uppdateras efterhand.

Varmt välkommen till årets festival som nu omvandlas till Stadskampen 2019.

För mer information kontakta mig på alexander.larnerhem@candatia.se

Svedala Kommun & Svedala Handel

I ett starkt samarbete mellan våra 3 olika parter blir detta till verklighet. Svedala Kommun är årets huvudpartner samt samarbetspartner för Svedalafestivalen 2019. Vi har idag ett väldigt bra samarbete och relation sedan vårt tidigare projekt Svedala företagsmässa både 2018 samt 2019. Vi på Candatia ser vikten av ett gediget och långsiktigt samarbete inför kommande projekt och är väldigt glada över den ledning som idag befinner sig i vår kommun Svedala handel.

Svedala Handel är en intresseförening för handlarna i Svedala. Svedala Handel är också en intresseförening för företag som bedriver handel i Svedala kommun. Föreningens mål är att visa upp Svedala som en levande och konkurrenskraftig handelsort.

Våra medlemmar och samarbetspartners träffas ett par gånger per år för att utbyta idéer och diskutera evenemang och aktiviteter. En bra och givande mötesplats för alla.

Ett antal gånger per år ska vi tillsammans kommunicera ut ett starkt reklmabudskap via olika media. Kampanjerna utformas och drivs av professionella marknadsförare.

Styrelsen företräder våra medlemmars önskemål i frågor som rör handeln på lokal politisk nivå. Vi är med och påverkar vår framtid i kommunen.

Vi ses på festivalen!

Arrangörer

Hemsida av: