Program

Det kommer precis som tidigare år finnas ett Mat & öltält som i år blir över 600 kvm stort vilket gör att alla ska få plats. Vi väljer att utöka och skapa något större och göra det bäta vi kan av de medel vi har att tillgå. Vi hoppas på bästa sätt lyfta Svedalafestivalen till en ny nivå och skapa en helg du inte vill missa.

Det kommer också att precis som tidigare år finnas ett stort Tivoli för alla barn och ungdomar. Däremellan och på hela Storgatan kommer det vara handel med alla butiker som flyttar ut, knallar och hantverkare, foodtrucks, föreningar som informerar om sina verksamheter och mycker, mycket mer. 

Tivoli

För alla åldrar
Vi kommer under hela helgen att ha precis som tidigare år ett tivoli för alla åldrar mitt i Svedala Centrum. Ett härligt besök för hela familjen.

Scenområde

1000kvm
I vårt stora mat & öltält kommer vi i år dra på med fler och större artister mot tidigare år samt ett gediget underhållnings-program för att skapa bästa möjliga upplevelse med dom medel vi har att tillgå.

Stadskamp

Plats till 50 lag
Nytt för i år, Svedala Stadskamp där alla har möjlighet över 18år att boka ett lag på 4-5 personer och tävla i olika grenar mitt på torget under Lördagen där ett lag kommer stå som vinnare vid dagens slut. En rolig och spännande möjlighet för alla.

Marknad

500 meter knallare
Vi kommer precis som tidigare år låta gågatan och Svedala Centrum blomma upp med knallare, föreningar, butiker med flera att sälja och informera under lördag samt söndagen fram till ca kl. 15:00.

Stora Öltältet på Stortorget öppettider:

Fredagen 28 juni: 17.00 – 22.00
Lördagen 29 juni: 10.00 – 24.00
Söndagen 30 juni: 10.00 – 15.00

Artister:

Övrigt:

Vi ses på festivalen!

Arrangörer

Hemsida av: